Aktuális

A jótékony futó tovább gyűjt a beteg kislány gyógyulásáért

Gáll Tímea, egy szegedi pedagógusnő különleges módját választotta a segítségnyújtásnak: az általa lefutott kilométereket örökbefogadásra kínálja, hogy támogatottja továbbra is járhasson a fejlesztő terápiáira.

Tímea kampánya 2023 decemberében indult. A szegedi pedagógusnő – csatlakozva a Kosztyu Ádám Emlékére Alapítvány jótékony futóihoz – a 2 és fél éves, Down-szindrómával élő és mielodiszpláziás (kóros vagy elégtelen csontvelői működéssel kapcsolatos betegségben szenvedő) kislányt, Hannát támogatta összesen 100 lefutott kilométerrel. A kislány szülei hálával teli szívvel fogadták Tímea kezdeményezését.

A pedagógusnő a „Napfény Városában” teljesítette az adományokért cserébe ígért vállalásait: 2023 decemberében egy 50 kilométeres ultramaratoni távot futott le saját szervezéssel, egy hónappal később pedig egy újabb hasonló kihívást abszolvált. Különösen a második teljesítés volt számára emlékezetes.

„A januári futásom során rengeteg szükség volt a rugalmas problémakezelésre, kevés dolog alakult a terveknek megfelelően” – mesélte Tímea, és hozzátette, ő erőfeszítései viszont nem említhetők egy lapon egy beteg kislány mindennapos küzdelmeivel. „Hanna pici arcát láttam sokszor, miközben futottam, ez adott nekem erőt, köszönöm neki” – mondta elérzékenyülve a jótékony futó.

Tímea kilométereiért cserébe eddig félmillió forintot adtak az adományozók. A beígért futások véget értek, de a jótékony sportoló a gyűjtést még nem zárta le.  „A segítségnyújtásban nincs felső határ, mivel Hannának továbbra is szüksége van a fejlesztő terápiákhoz szükséges pénzösszegre. Segítsünk közösen, tegyünk a pici hős gyógyulásáért” – kéri.

Hanna családja a felajánálásokat a Kosztyu Ádám Emlékére Alapítvány adománybankos támogatásai céljából elkülönített számlájára várja.

Számlatulajdonos: Kosztyu Ádám Emlékére Alapítvány
OTP Bank:11734138-20016973
Közlemény: HANNÁÉRT

Tímea kezdeményezéséről további információk az alábbi oldalon olvashatók:
https://www.adomanybank.hu.campaigns/hannaert/

Olvasta már?

Exit mobile version
For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript.