Aktuális

Új ember lett a kiközösített fogyatékossággal élő fiú

A ruandai Zanziman Ellie mikrokefáliával, azaz kisfejűséggel született, ezért közösségének tagjai már gyermekként nemkívánatos személyként bántak vele. Iskolába nem járhatott, gúnyolták, bántották, a fiú pedig végső elkeseredésében a dzsungelbe szökött és egyedül volt kénytelen boldogulni.

A valódi Maugliként emlegetett Zanziman az őserdő sűrűjében gyűjtögetni kényszerült: csak növényi részeken és terméseken, például banánon élt, míg végül az Afrimax TV stábja fantáziát látott megrázó történetében és filmre vitte azt.

A YouTube-ra feltöltött videó után szinte záporozni kezdtek az online adományok Zanziman megsegítésére, így édesanyja beírathatta a fiatalembert egy speciális iskolába, ahol immár minden tanítási napon elegáns öltönyben ül a padba.

Isten valóban csodákra képes. A fiam nevetség tárgya volt, most pedig egy egész osztály fogadta őt be, jó élete van, ez pedig határtalanul boldoggá tesz. Jótevőink házat is építettek nekünk – minden bánatom elszállt

– idézte Zanziman édesanyjának meghatott szavait a DailyStar.

Olvasta már?

Exit mobile version
For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript.