Aktuális

Mert néha csak egy kicsi hiányzik!

A Salva Vita Alapítvány adománygyűjtő kampányt indított Mert néha csak egy kicsi hiányzik! címmel, hogy ezzel segítse fogyatékossággal élő ügyfeleit a sikeres álláskeresésben.

A kezdeményezés indításában a NIOK Alapítvány által működtetett Adjukössze.hu közösségi adományozási oldal segít.

A kampány célja 190 000 Ft összegyűjtése, mely összeg elengedő egy laptop megvásárlására. A Salva Vita Alapítvány ügyfelei számára azért fontos a laptop, mert munkaközvetítői szolgáltatásuk révén szakmai segítséget nyújtanak ügyfeleik számára, amely során felmérik képességeiket, megbeszélik elképzeléseiket, vágyaikat, és azt, hogy mindez hogyan tud találkozni a munkaerőpiaci elvárásokkal. A laptop rendszeres használatával ügyfeleik tájékozottabbak lesznek, megszerkeszthetik önéletrajzukat. Megtanítják nekik, hogyan tudnak jobban eligazodni az álláshirdetések között és azt is, hogyan tudják jelentkezésüket online benyújtani.

Adománygyűjtő oldal linkje:
https://www.adjukossze.hu/kezdemenyezes/Mert_neha_csak_egy_kicsi_hianyzik

A kezdeményezés 2017. május 10-től június 8-áig látható a fenti oldalon, azaz eddig lehet adományozni. A kampány sikere azon is múlik, mennyi embert tud az Alapítvány megszólítani ezzel az üzenettel, így az is segítség, ha minél több ember osztja meg az adománygyűjtő kampány hírét. Ez megtehető a fenti adjukössze.hu oldalon is, valamint az Alapítvány facebook oldalán (Salva Vita Facebook) közzétett posztok megosztásával.

Olvasta már?

Exit mobile version
For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript.