Munka

Megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásának munkaerő-piaci prognózisa – 2017

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (a továbbiakban: Főigazgatóság) a megváltozott munkaképességű személyek ellátásaival kapcsolatos eljárási szabályokról szóló 327/2011. (XII. 29.) Kormányrendelet alapján a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásának elősegítése érdekében munkaerő-piaci előrejelzést készít.

A prognózis célja, hogy a Főigazgatóság felmérje a megváltozott munkaképességű személyekre irányuló aktuális és rövid távú munkaerő-piaci keresletet, feltárja a nyílt munkaerőpiacon működő munkaadók megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatására irányuló foglalkoztatási hajlandóságát és a lehetséges munkaerő-piaci beavatkozási pontokat.

Tisztelettel kérjük, hogy szíveskedjenek a kérdőívet a szervezetük véleménye, álláspontja alapján kitölteni, hogy a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásával kapcsolatos terveit megismerhessük.

http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/e8a5566e6322e8418c249dd8c1a49e4c

A kérdőív kitöltésére rendelkezésre álló időszak 2017. június 30-ig tart. A kérdőív kitöltése önkéntes és anonim alapon történik, kb. 5 percet vesz igénybe.

A kérdőívvel kapcsolatban felmerült kérdéseiket a 06 70 504 6948-as telefonszámon tehetik fel.

Olvasta már?

Exit mobile version
For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript.