AktuálisMozgáskorlátozottság

Magyar lány lett a legszebb kerekesszékes!

Április 8-án rendezték meg a Miss Spinner International 2017 kerekesszékes szépségversenyt, amelyre 3 országból (Magyarország, Románia, Szlovákia) 8 versenyző jutott a döntőbe.

A versenynek magyar győztese lett: Parti Angélát választották meg a legszebb kerekesszékes lánynak.

Az első udvarhölgy Hadarag Paula Andrea (román induló) hölgy lett, a második udvarhölgy Csillik-Klubert Szilvia lett. A Közönség kedvence címet Kara Mária (szlovák induló) vihette haza.

A zsűri soraiban Debreczeni Zita fotográfus és modell, Hartó Rebeka – Miss International Hungary, Katus Attila világ- és Európa-bajnok sportoló, Bolya Imre inspirációs tréner, Kazány Tibor, a Miss Spinner 2017 ötletgazdája ült.

Immáron negyedik alkalommal rendezték meg a versenyt, mely fontos társadalmi üzenetet hordoz. 2017 központi témája: az önbizalom-fejlesztés és a pozitív életszemlélet, valamint a társadalom „befogadóképességének pozitív irányba történő átfordítása”. A szépségverseny célkitűzései között szerepel továbbá, hogy felhívja a figyelmet a kerekesszékes emberek helyzetére és sikereire. 

A rendezvénnyel a szervezők azt szerették volna bemutatni, hogy a szépség sokszínű, és bármilyen akadályt le lehet küzdeni.

Olvasta már?

Exit mobile version
For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript.