AktuálisMozgáskorlátozottság

Jónak lenni jó! – esélyteremtésre és mozgássérült fiatalok támogatására fordítják a felajánlásokat

Gyermekek esélyteremtésére, mozgássérült fiatalok támogatására és életmentésre szeretné fordítani a felajánlásokat a közmédia Jónak lenni jó! jótékonysági kampányának idei kedvezményezettje, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat – mondta Győri-Dani Lajos, a szeretetszolgálat ügyvezető alelnöke vasárnap az M1 aktuális csatornán.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) hatodik alkalommal rendezi meg Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági kampányát; a közmédia december 17-én ismét egész napos műsorfolyammal várja a felajánlásokat.

Győri-Dani Lajos úgy fogalmazott, a Jónak Lenni Jó! kezdeményezés hagyomány lett, amelynek ereje van, ezért abban bíznak, hogy sok embert, vállalatot is meg tud szólítani.

Hangsúlyozta: három nagyon fontos célt jelöltek meg ehhez a gyűjtéshez. Szeretnék felzárkóztatásra, gyermekek esélyteremtésére, kiskori fejlesztésre költeni a pénzt. Emellett mozgássérült és fogyatékkal élő fiatalok támogatására is, mivel látják, mekkora ereje van annak az integrációnak, amikor mozgássérült és egészséges fiatalok táboroznak együtt – mondta. Harmadik nagy területként Győri-Dani Lajos azoknak az embereknek a segítését nevezte meg, akik a legnagyobb bajban vannak, mint mondta, a mentés, elsősegélynyújtás mindig fontos.

Jelezte: sokan önkéntes munkával, sokan pedig pénzzel, tárgyi adományokkal segítik a munkájukat.

Olvasta már?

Exit mobile version
For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript.