Értelmi fogyatékosságPályázatok

Göllesz Viktor Ösztöndíj értelmi fogyatékos fiataloknak

Az Értelmi Fogyatékosok és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége 2017-ben ismét meghirdeti a Göllesz Viktor Ösztöndíjat. Az ösztöndíj célja a magyarországi értelmi fogyatékos fiatalok kiemelkedő képességeinek elismerése és továbbfejlesztése, közösségi tevékenységük és beilleszkedésük támogatása és erősítése.

A díj 1 évre havonta fix összegű támogatást (tanulmányi vagy képzési hozzájárulást) biztosít a nyertes pályázó részére.

Az ösztöndíjra azon 14-35 év közötti értelmi fogyatékos fiatalok pályázhatnak, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a munka, a tanulás, valamely sportág vagy művészeti ágban, illetve tevékenységükkel hozzájárulnak a fogyatékossággal élők csoportjának fejlődéséhez (önérvényesítés kategória), a róluk alkotott pozitív társadalmi kép megerősödéséhez.

Egy pályázó csak egy pályázati anyagot adhat be. A díjazott személyére javaslatot tehetnek szakmai és társadalmi szervezetek, a pályázó tevékenységét ismerő szakemberek, szülők, családtagok.

Jelentkezni kizárólag a részletes, kitöltött pályázati anyag leadásával lehet – postai úton a 1461, Budapest, Postafiók: 301 címen. A pályázati anyagot két példányban kell benyújtani.ű

Pályázat benyújtási határideje: 2017. április 21.
A pályázattal kapcsolatos dokumentumok: pályázati csomag

Amennyiben kérdés merülne fel a pályázattal kapcsolatban, érdeklődni a 06-1-411-1356 vagy a e-mail címen lehet.

Olvasta már?

Exit mobile version
For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript.