Pályázatok

Adj egy ötöst!

A SalvaVita Alapítvány „Adj egy ötöst!”címmel pályázatot hirdet magyarországi felsőtagozatos és középiskolai osztályok számára.

A pályázat célja, hogy a felnövekvő generáció személyes élményeken keresztül ismerkedjen meg a fogyatékossággal élő emberekkel. Olyan pályázatokat várunk, ahol a jó élmény életre szólóan megváltoztathatja a diákok hozzáállását, lerombolhatja előítéleteiket, melyek helyére az empátia és az odafigyelés léphet.

A programot támogató Szerencsejáték Zrt.is kiemelten fontosnak tartja, hogy a megváltozott munkaképességű emberek foglalkozatása mellett a fogyatékosságügy támogatójaként is szerepet vállaljon. Hisz abban, hogy a program segítségével sokkal több fiatal válik befogadó felnőtté és fogadja el természetesnek a sokszínű társadalmat.

Pályázni lehet bármilyen programmal, amin a diákok fogyatékossággal élőkkel közösenvesznek részt. Lehet ez „alternatív” osztályfőnöki óra, vagy közös kirándulás stb., ahol a diákok és a fogyatékossággal élő társaikegyaránt jól érzik magukat és ezt szívesen megosztják másokkal is. A programok megvalósulását dokumentálni kell (fotó-sorozat, videofelvétel, szöveges dokumentum, stb.), ami a honlapon kész pályaműként kerül feltöltésre. A programokat minden helyszínen a szervezők által biztosított szakértők segítik.

A beküldött pályaművek közül a szakmai zsűri által kiválasztott, legkiemelkedőbb 10 pályázat egyenként 400.000 Ft nyereményben részesül, melynekátadására 2017 évvégénünnepélyes keretek között kerül sor.

A pályázatok leadási határideje: 2017. április 18.

További információ és pályázat:http://www.adjegyotost.hu/

Olvasta már?

Exit mobile version
For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript.