Munka

2018-ban ismét indul a Neked MUNKA, nekem ÁLOM!

A Salva Vita Alapítvány fogyatékos emberek jelentkezését várja a 2018-ban megrendezésre kerülő, országos hatókörű Neked MUNKA, nekem ÁLOM! programjára.

2018. március 19-23-a között ismét megrendezésre kerül az országos Neked MUNKA, nekem ÁLOM! Nap Budapesten és minden magyar megyében. E napok lehetőséget adnak fogyatékos emberek és munkáltatók kötetlen találkozására egy nyílt nap keretében. A program célja nem a munkaközvetítés, hanem lehetőség nyújtása személyes találkozásra, egymás megismerése és kölcsönös tapasztalatszerzésre.

A program általános célja így a munkáltatók figyelmének felhívása a fogyatékos álláskeresőkre, és a fogyatékos emberek munkaálmának megvalósítása egy napra.

E speciális napon a programban részt vevő fogyatékos emberek eltölthetnek egy napot egy számukra érdekes, általuk választott munkahelyen, munkakörben, egy napra kipróbálhatják álmaik munkáját. A munkáltatók a jelentkező fogyatékos emberek igényei, ötletei, álmai alapján kerülnek megkeresésre, így garantálva, hogy mindenki olyan munkahelyre jusson el, ami őt igazán érdekli, ami az ő álommunkahelye. A programba bekapcsolódó munkáltatónál egy házigazda fogadja a fogyatékos résztvevőt, az ő munkanapját követheti nyomon a jelentkező, emellett a fogyatékos résztvevők napját felkészített kísérők is segítik.

2017-ben május 30-a és június 2-a között került sor a Neked MUNKA, nekem ÁLOM! Napok megrendezésére országszerte. Budapest mellett mind a 19 megyében voltak “álomnapok”, melynek révén 260 fogyatékos, illetve megváltozott munkaképességű ember próbálhatta ki magát egy-egy munkahelyen, így több mint 250 munkáltató ismerte meg a programot.

Jelentkezni az alábbi oldalon lehet pár egyszerű kérdés megválaszolásával és az on-line jelentkezési lap elküldésével:
http://nekedmunka.hu/mint-munkavallalo-2/

Jelentkezési határidő: 2018. január 26.

A programra bármely fogyatékossággal rendelkező, akár álláskereső, akár dolgozó nagykorú fogyatékos, illetve megváltozott munkaképességű ember jelentkezhet.

A program országos hatókörű, 2018-ban az ország területén várhatóan több mint 200 fogyatékos ember vehet részt a programban.

További információ a Neked MUNKA, nekem ÁLOM! programról:

A programot az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. támogatja.

Olvasta már?

Exit mobile version
For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript.