Munka

2018-ban ismét keressük a Fogyatékosság-barát munkahelyeket!

A Salva Vita Alapítvány 2010-ben vezette be a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést azzal a céllal, hogy az álláskereső fogyatékos emberek és a foglalkoztatásukra nyitott munkáltatók egymásra találását támogassa.

Az elismerésre és a logó használatára bármelyik nyílt munkaerő piaci munkáltató – kis-, közép és nagyvállalat egyaránt – jelentkezhet az üzleti szférából, a közszférából és a non-profit szervezetek köréből.

A jelentkezés határideje:
2018.május 11.

A logó, mely a vállalat külső és belső kommunikációjában egyaránt felhasználható egyrészt azt üzeni, hogy a munkáltató örömmel fogadja a fogyatékos álláskereső emberek jelentkezését és elkötelezett a már foglalkoztatott fogyatékos munkavállalók irányába is, másrészt nyilvánvalóvá teszi, hogy a szervezet kiemelt figyelmet fordít az esélyegyenlőségi szempontokra, mely elkötelezettség növelheti a cég presztízsét, illetve a szervezet CSR tevékenységébe is beépíthető.

A Fogyatékosság-barát Munkahely elismeréssel kapcsolatos további információkért látogasson el a www.fbm.hu honlapra, ahol letölthető a jelentkezési lap és a részletes útmutató is.

További információk:

Olvasta már?