Jelölje munkahelyét a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerés díjra!

Ön megváltozott munkaképességű és olyan környezetben dolgozik, ahol elismerik munkáját? Könnyen sikerült beilleszkednie munkahelyére és minden olyan speciális segítséget megkap, amire szüksége van?

Már a toborzás során is figyelt a munkáltatója a fogyatékos jelentkezők speciális igényeire? Fontos a cégének, hogy a munkahely akadálymentes legyen mindenki számára, és tesznek is ezért? 

Jelölje munkahelyét Fogyatékosság-barát Munkahely elismerés díjra!

A Fogyatékosság-barát Munkahely elismerés 2010 óta segíti az álláskereső fogyatékos emberek és a munkáltatók egymásra találását, és ismeri el a cégeknek a fogyatékos emberek foglalkoztatásáért tett erőfeszítéseit.

2016-ban először cégek munkavállalói is jelölhetik munkáltatójukat a díjra. Szeretnénk megtudni, hogy a munkavállalók szerint mely munkáltatók érdemlik meg leginkább ezt az elismerést. A jelölt cégek között lehetnek olyanok is, amelyek már elnyerték a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést, és olyanok is, amelyek még nem. Megfelelő számú jelölés esetén a díj adományozói különdíjat adományoznak az arra legérdemesebb munkáltatónak. A különdíjat 2016 decemberében, a Fogyatékosság-barát Munkahely díjak átadásán adjuk át.

Pályázni a pályázati adatlap kitöltésével lehet. A kitöltött adatlapokat az eldin [PONT] adel [KUKAC] salvavita [PONT] hu címre kell eljuttatni. Pályázati határidő: 2016. május 31. A Fogyatékosság-barát Munkahely elismeréssel kapcsolatos további információkért látogasson el a www.fbm.hu honlapra, a jelölések eredményeiről is itt tájékozódhat majd.

További információkért keresse Eldin Adél programvezetőt (tel: +36-1-323-1256, mobil: +36-70-398-5029, email: eldin [PONT] adel [KUKAC] salvavita [PONT] hu)

Hírdetés