Egy beteg kisfiú és egy háromlábú kutya egymásra találása

Egy beteg kisfiú és egy háromlábú kutya egymásra találása
Megjelenés: 2016.07.12
Aktuális
Forrás: Kutyabarát.hu

A reményt sosem szabad feladni, csodák mindig történhetnek és történnek is. A reshareworthy.com most egy ilyen csodás találkozásról számolt be.

A 8 éves kisfiú, Owen Schwarts egy súlyos genetikai rendellenességben, Jampel-szindrómában szenved. Látása korlátozott, kerekesszékbe kényszerült, nincsenek barátai és helyzetét teljesen kilátástalannak érezte, ráadásul még agorafóbiában (nyílt tértől, tömegtől való félelem) is szenvedett.

Haatchi a hatalmas termetű anatoliai juhászkutya élete sem indult túl szerencsésen. Nem volt 1 éves, amikor az emberi kegyetlenségnek köszönhetően egy vonat elgázolta. Az esetet szerencsésen túlélte, annak ellenére, hogy súlyos sérüléseket szenvedett. Napokig egy közeli bokorban bujkált, ahol állatmentők találtak rá. Sajnos a fertőzések következtében farkát és egyik hátsó lábát amputálni kellett, de felépült és a történtek ellenére sem vesztette el a bizalmát az emberekben.

Amikor Owen és Haatchi először találkozott egymással, egy pillanat alatt kialakult az összhang kettőjük között és egymás segítségére siettek. A kutya hatása a beteg kisfiúra azonnali volt. A másságával küzdő Owen, aki visszahúzódó és nyugtalan volt az iskolában és idegenek között, szinte egy csapásra megváltozott.