Profi sportoló lett a lábak nélkül született lányból

Profi sportoló lett a lábak nélkül született lányból
Megjelenés: 2016.04.28
Sport
Forrás: Rehabportál

Hihetetlen, de a most következő történet 100%-ig igaz! A lábak nélküli lányból nemcsak hogy a gimnasztika bajnoka lett, de elképesztő titkot fedezett fel a múltjából!

 A Jennifer nevű lányt szülei a születése napján a kórházban hagyták. Lemondtak róla, mert lábak nélkül született. Szerencséjére azonban egy olyan család fogadta örökbe, ahol szert tehetett arra az erőre és önbizalomra, ami nélkül ma nem tartana ott, ahol.

Jennifer álma ugyanis az volt, hogy sportoljon: a gimnasztika bajnoka akart lenni, akárcsak példaképe, a Dominique Moceanu nevű lány. Jennifer nem adta fel: szülei segítségével és támogatásával edzésbe fogott, és hétéves korára már versenyeket nyert. Eközben más sportokban is jeleskedett, például a baseballban. 

Egy nap, puszta kíváncsiságból, rákérdezett az anyjánál a születésére. Ekkor tudta meg, hogy biológiai anyja lemondott róla. Jennifert tovább hajtotta a kíváncsiság, és elkezdte kutatni gyökereit. Azonban olyan hihetetlen felfedezésre bukkant, amit legmerészebb álmaiban sem gondolt volna: az eredeti vezetékneve Moceanu, csakúgy mint példaképének! Kiderült, hogy nem csak véletlenről van szó: példaképéről bebizonyosodott, hogy a nővére is!

Azóta Jennifer Hollywoodba költözött, és következő extrém fellépésére készül. Nővérével pedig elválaszthatatlanok lettek.

Hírdetés