Advent Hegyvidéken "munkakörösökkel"

Advent Hegyvidéken "munkakörösökkel"
Megjelenés: 2016.11.30
Aktuális
Forrás: Rehabportál
Dubniczki Csilla

November 26-án megnyitotta kapuit a Hegyvidéki Karácsonyi Vásár, ahol munkatársaink december 24-ig árusíthatják a hallássérültek Kreatív Csoportja által készített termékeket.

Már hónapok óta zajlott a lázas munka, hogy színvonalas, szép és mutatós díszeket, használati tárgyakat készítsünk a vásárra. 

Tavaly és most is lehetőséget kaptunk a Hegyvidéki Önkormányzattól, hogy az Advent időszaka alatt végig ott lehessünk a vásáron minden nap 10-20 óráig. A XII. kerületi Önkormányzat évek óta ingyenesen biztosítja nekünk a helyet, segítve ezzel a hallássérültek munkavállalását és kreatív csapatunk munkáját.

Megtaláltok minket az Önkormányzat melletti téren, ahol saját kis faházunk van és az új molinónk van kifüggesztve!

Rajtunk kívül egész napos nyitvatartással, magyar iparművészek és kézművesek kínálják minőségi portékáikat: ruhák, kiegészítők, ékszerek, kerámiák, lakásdekorációk, játékok, kézműves és design tárgyak és még sok más termék várja, hogy gazdára találjon.

Várunk Benneteket is nagy szeretettel - tegyük széppé együtt az ünnepet! A befolyt adományt a hallássérültek kommunikációfejlesztésére fordítjuk!

A vásár helyszíne Budapest XII. kerület , Kiss János altábornagy utca, Böszörményi út és Margaréta utca között. Megközelíthető az 59-es villamossal

Hírdetés