A Rehabportál az Év Honlapja 2016 díjazottjai közt

A Rehabportál az Év Honlapja 2016 díjazottjai közt
Megjelenés: 2016.12.08
Aktuális
Forrás: Rehabportál
Végh Miklós

Hatalmas örömet és nagy elismerést hozott az immár harmadik éve működő Rehabportál számára a tegnapi este.

Az Év Honlapja 2016 versenyen - mely a szakma egyik legnívósabb megmérettetése - a honlap Egészségügy kategóriában minőségi,- Hobbi (nem kereskedelmi célú) kategóriában pedig különdíjat nyert.

Számomra mindkét díj hatalmas jelentőséggel bír: az első azért, mert három éve terelgetem ezt a kis patakot néhány jó ember segítségével és ez a díj azt mutatja, hogy nem végzek rossz munkát és van értelme tovább haladni a megkezdett úton. Úgy is mondhatnám: szerencsés ember vagyok, mert a szakmám egyben a hobbim is.

A második elismerésnek pedig abból a szempontból örülök különösen, hogy jól mutatja: ezen a területen is figyelnek a fogyatékossággal élők helyzetére és értékelik a számukra közvetített információkat és azok fontosságát, amint ezt az értékelésben is kiemelésre került.

"Az oldal nem csak egy a fogyatékossággal élők számára készült tematikus hírportál, annál több…. Egy hiánypótló megoldás, nagyon praktikusan és harmonikusan kivitelezve, jól strukturálva. Gratulálunk!"

A díjak mellé útravalónak számos javaslatot is kaptam a szükséges és lehetséges fejlesztési irányokkal kapcsolatban, melyeket igyekszem megfogadni és megvalósítani azért, hogy a honlap még jobban kiszolgálja a Kedves Olvasók igényeit.

Nem tudom elégszer megköszönni azoknak, akik folyamatosan biztatnak és támogatnak, de azért újra: KÖSZÖNÖM!

Év Honlapja 2016 - Díj 01 Év Honlapja 2016 - Díj 02

Hírdetés