Magyar lány lett a legszebb kerekesszékes!

Április 8-án rendezték meg a Miss Spinner International 2017 kerekesszékes szépségversenyt, amelyre 3 országból (Magyarország, Románia, Szlovákia) 8 versenyző jutott a döntőbe.

A versenynek magyar győztese lett: Parti Angélát választották meg a legszebb kerekesszékes lánynak.

Az első udvarhölgy Hadarag Paula Andrea (román induló) hölgy lett, a második udvarhölgy Csillik-Klubert Szilvia lett. A Közönség kedvence címet Kara Mária (szlovák induló) vihette haza.

A zsűri soraiban Debreczeni Zita fotográfus és modell, Hartó Rebeka – Miss International Hungary, Katus Attila világ- és Európa-bajnok sportoló, Bolya Imre inspirációs tréner, Kazány Tibor, a Miss Spinner 2017 ötletgazdája ült.

Immáron negyedik alkalommal rendezték meg a versenyt, mely fontos társadalmi üzenetet hordoz. 2017 központi témája: az önbizalom-fejlesztés és a pozitív életszemlélet, valamint a társadalom „befogadóképességének pozitív irányba történő átfordítása”. A szépségverseny célkitűzései között szerepel továbbá, hogy felhívja a figyelmet a kerekesszékes emberek helyzetére és sikereire. 

A rendezvénnyel a szervezők azt szerették volna bemutatni, hogy a szépség sokszínű, és bármilyen akadályt le lehet küzdeni.
Az eredeti cikk teljes terjedelmében ITT OLVASHATÓ.
Hírdetés