Az autista kisfiú megható szülinapi csodája

Az autista kisfiú megható szülinapi csodája
Megjelenés: 2016.08.30
Aktuális
Forrás: Rehabportál

Az autista fiú kezdetben - mivel egyetlen barátja sem volt, aki gondolt volna rá - mindig csak magának írta saját születésnapi üdvözlőlapjait. Aztán egyszercsak elkezdtek záporozni a köszöntések.

A 15 éves autista fiú, Ollie Jones egymagában több születésnapi köszöntést kapott, mint az angol királynő. Természetesen Ollie története nem indult ilyen vidáman és egyszerűen.

Ollie édesanyja számára komoly traumát jelentett, mikor rájött, hogy a fia saját magának írt és küldött születésnapi üdvözlőlapot, mivel autizmusa miatt nem volt egyetlen barátja sem, aki megköszöntötte volna és így próbálta enyhíteni magányát és kirekesztettségét.

Az asszony a közösségi médiához fordult: megható üzenetet írt a facebookon, melyben elmesélte Ollie történetét, és egyben arra kérte az olvasókat, hogy küldjenek fia részére néhány  kedves üzenetet.

Ezt követően beindult az üzenetek áradata: mindösszesen közel 20 ezer születésnapi üdvözlőkártya és üzenet érkezett Ollie részére, ami annál is több, mint amennyit - állítólag megközelítőleg 17 ezer darabot - a királynő kapott születésnapja tiszteletére.

Sem Ollie, sem pedig édesanyja nem is számított ennyi jóakaróra és kedvességre, mindketten nagyon hálásak a köszöntésekért és a támogatásért.

Az eredeti cikk a Daily Mail-ben olvasható.

Hírdetés